Sähköposti

   users online

Start
Webmail
 

 

Voit nyt tilata sähköpostiosoitteen muodossa nimi@granada.fi tai etunimi.sukunimi@granada.fi 
Sähköpostitili on 25 Mb mutta hetkellisiä ylityksiä sallitaan joten voit siirtää isojakin määriä kuvia tämän osoitteen kautta. Sähköpostitili voit käyttää joko webmail:inä tai Outlook/Outlook Express:in tai jonkun muun sähköpostiohjelman kanssa.
Sähköpostitili maksaa 20€/vuosi, rahat käytetään tämän domainin kustantamiseen. Omakustannuksien peittämiseen tarvitaan vähintään 15 sähköpostiosoitetta.

Kaikille sähköpostitilin avanneille painetaan 10 kpl käyntikortteja johon saa kuvan esim. omasta autosta. Käyntikortit lähetetään kun domain:in logo on valmis. Jos haluatte oman kuvan kortille niin lähettäkää kuva sähköpostilla mahdollisimman pian.

Sähköpostiosoitteiden tilaus tehdään granada.fi webshop:iin. Klikkaa Webshop-linkistä.

Sähköpostiosoitteita ei tarvitse maksaa ennakkoon, lähetän laskun postitse kun tunnukset on avattu. Ennakkomaksutiedot ja tilitiedot vahvistusviestissä ovat siitä syystä mukana että webshop:iin on tulossa muita klubi-tuotteita myöhemmin jotka lähetetään postitse, välttääkseen postiennakon lisämaksusta näissä on ennakkomaksusysteemi tehty yhdeksi vaihtoehdoksi.

 

Ohjeet sähköpostin käyttöönottoon kun olette saaneet sähköpostitunnukset.

Sähköpostilaatikkoa tilattaessa menee aina vähintään pari päivää, useimmiten enemmän ennenkuin sähköposti on auki. Tämä siitä syystä että keräämme aina muutama osoite ennen kuin tilataan (sovittu sähköpostipalvelun tarjoajan kanssa). Kun sähköpostilaatikko on avattu tulee teille viesti jossa on sähköpostilaatikon tunnus ja salasana. Tämän voitte käyttää sellaisenaan webmail:inä osoitteesta www.kirahviposti.com tai sitten voitte käyttää sitä omassa sähköpostiohjelmassanne.

Alla on kuvat jotka näyttävät miten avataan uusi sähköpostitili Outlook 2002:seen.

Muistakaa laittaa OMAN internetyhteyksien tarjoajan sähköpostipalvelin kenttään SMTP, vaihtoehtoisesti voidaan käyttää jossakin tapauksessa myös mail.kirahvi.com mutta se ei toimi joka verkossa. Jos haluatte lisää tietoa voitte myös käydä lukemassa Kirahvi-domainin omat ohjeet TÄSTÄ.

 

 

 

Salasanan vaihto, lomavastaaja

Nyt on mahdollista vaihtaa salasanaa itse omaan sähköpostilaatikkoon. Kirjaudu sisälle tästä linkistä omalla tunnuksilla niin pääset seuraavaan ruutuun.

Tästä ruudusta voit kätevästi vaihtaa oman sähköpostilaatikon salasanan. Muista pistää uusi salasana muistiin !

Jos käytät sähköpostilaatikkoa myös Outlook tai muulla sähköpostiohjelmalla, muuta salasana myös sähköpostitilillä. Muuten sähköpostiohjelmasi ei voi hakea postia serveriltä.

Lisäpalveluna on myös avattu lomavastaaja-toiminto. Se toimii niin että voit laittaa vakioviesti joka automaattisesti lähtee sähköpostia lähettäneelle kun olet lomalla.

Start | Svenska sidor | Meeting | Webshop | Feedback | Videot | Linkit | Sähköposti | Artikkelit

_______________________________________________________________________________________________________________________________
Webdesign and statistics by Com-Soft
 ___ pageviews overall ___ visitors today __  visitors since 18.05 2005