Svenska sidor

   users online  

Start
Forum
Webshop
Kalender
Photo album
Video
Länkar
E-postkonto
 

 

Välkommen till www.Granada.fi!

Denna website är tillägnad alla Granada/Consul-freaks runt hela världen.

Tanken bakom denna website är att detta skall bli en träffpunkt för alla Granada-vänner. Hit kommer också att samlas historik, modellinfo och tekniska data, allt på ett och samma ställe. Här finns också fotografier på medlemmarnas bilar och projekt.
På denna website finns också en egen köp och sälj avdelning på diskussionsforumet.

I Finland har det inte på länge funnits någon egentlig klubb-verksamhet bland Granada freaks, eftersom jag VET att det finns ett stort intresse för denna suveräna bil bland både unga och äldre beslöt jag att öppna denna website. Förutom webb-verksamheten ordnas också träffar på olika ställen. För detta ändamål har vi också en gemensam kalender för evenemang.

Denna website öppnades samma dag som den första Granada-träffen arrangerad av www.Granada.fi i Jakobstad 15.05 2005.
Denna website administreras av Com-Soft.
 

Länkautomat

E-postkonto på Granada.fi

Länk-automaten är öppen för alla och igång hela tiden. Vi hoppas att så många som möjligt sätter in länkar till Granada-relaterade sidor runt hela världen. Tillsammans kan vi bygga den största länksamlingen i ämnet Granada !

Denna dynamiska länksamling är till nytta för var och en av oss, ifall du inte är vid din egen dator och vill kolla upp en länk hittar du den enkelt härifrån också ifall du sparar den i vår länk-automat.

 

Denna webbplats kostar naturligtvis i underhåll och licensavgifter, också webbutrymmet där materialet finns kostar. För att kunna bekosta detta säljs e-postkonton i formatet namn@granada.fi ! E-postkontot fungerar i hela världen både med Webmail och med e-postprogram som Outlook eller motsvarande. Stöd vår verksamhet och ge dig själv samtidigt en personlig e-postadress !

E-postlådan kan beställas direkt från  Webshop:en. Läs mer här.

Webshop

På Granada.fi finns också en Webshop. Från denna kan du beställa eget e-postkonto, visitkort, t-shirts och andra klubb-produkter.

På Webshop:en behöver du inget kreditkort utan alla beställningar faktureras i samband med leverans.

Till webshop:en kommer nya produkter kontinuerligt.

Dynamisk webbkalender

Vi känner alla till nåt evenemang, sätt info om det i vår webbkalender så får andra också veta om det. Hit kan också övriga Ford-klubbar sätta annons om sina evenemang.
Med denna webbkalender försöker vi undvika att boka evenemang på varandra.

 

Fotoalbum

Diskussionsforum, Köp- och säljforum

BergAlla registrerade medlemmar, alltså de som köpt ett e-postkonto får ett eget foto-album på Granada.fi. Med det personliga lösenordet kan du sätta in bilder på din bil/projekt. Besökarna har också möjlighet att ge kommentarer och rösta på bilderna. Välkommen att diskutera Granada med oss i vårt forum. De flesta av medlemmarna kan svenska och många har svenska som modersmål i klubben. Vi har nu också öppnat svenska avdelningar på forumet. Användningen av forumet kräver registrering på forumet men du behöver inte vara medlem och ha e-postkonto för att använda forumet. Registreringstvånget är endast för att hålla diskussionerna på "rumsren" nivå. Med forumet kan du också sända privatmeddelanden till andra medlemmar.

Köp och sälj forumet är till för dig som vill efterlysa reservdelar eller bilar, eller ifall du har nåt att sälja.  

Egna berättelser och artiklar

Granada video

Den nya artikelsidan är tillägnad alla medlemmar som har en minnesvärd berättelse om sin Granada. Ordet är fritt men artikeln bör på något sätt anknyta till Granada.

 
På denna sida finns samlat videon med Granada. Hit kan du också få din egen video. Sänd den via e-post så sätts den in i samlingen.

Start

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Webdesign and statistics by Com-Soft ___ visitors today __  visitors yesterday __  visitors  and  pageviews overall since 18.05 2005